Áraink


Áraink a teljesség igénye nélkül:

Pound

Cégalapítás: £99 / cég
Székhely szolgáltatás egyszeri díj: £300 / cég Székhelyszolgáltatás éves díj: £100 / év

Az egyszeri székhelyszolgáltatás esetében, csak egyszer kell megfizetni a díjat. Mindaddig amíg a könyvelést a cégünk készíti, további díjat székhelyszolgáltatásért már nem számítunk fel.


Személyes levelezési cím biztosítása: £150 / év

Engedjék meg, hogy a könyvelésről és annak árairól kicsit részletesebben essen szó, mert az a tapasztalatunk, hogy ez az a téma, amit a legnagyobb homály fed a tájékoztatások, internetes keresések során és ezáltal ezen a téren a legsérülékenyebbek a leendő cégtulajdonosok. .

A MXOffice Limited-nél olyan szolgáltatási árakat alakítottunk ki, melyek egyszerűen áttekinthetők és megérthetők. A könyvelési díjak alakításánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az a legköltséghatékonyabb legyen az ügyfeleink számára. A könyvelést tulajdonképpen a cégvezetők, vagy más munkatársak is el tudják készíteni, mindössze annyit kell tenni, hogy az általunk rendelkezésre bocsátott táblázatot a számlák alapján kitöltik. A rendszer rendelkezésre bocsátását, és a hozzá kapcsolódó segítségnyújtást £45 / hó összegért igénybe vehetik. Így nem kell fizetni a drága angol könyvelői díjat, hiszen ezt egy kis segítséggel pofon egyszerűen Önök is el tudják végezni.

A bevallások határidejét mi figyeljük és időben szólunk, hogy az accountant- nak mikor milyen bevallást kell készítenie és az mennyibe fog kerülni. Az angol bevallási rend teljesen más elveken működik, mint a magyar, ezért engedjék meg, hogy hosszú évek tapasztalata és többféle módszer kipróbálása után azt tanácsoljam Önöknek, hogy Angliában helyi, tehát angol accountanttal végeztessék a bevallási feladatokat. Cégünknél angol könyvelő és accountant dolgozik. Az ő segítségükkel professzionális és mindenre kiterjedő szolgáltatást tudunk nyújtani, beleértve az angol hivatalokkal való kommunikációt pl.: adóellenőrzést is. Ez utóbbi sajnos elkerülhetetlen.

A fentiek alapján megérthetik, hogy nagyon nehéz ezen könyvelési feladatokat „csomagba” vagy átalány díjba tenni. Pl.: miért fizetnének könyvelési díjat, amikor nincs mit könyvelni? Engedjenek meg egy példát: Az első adóbevallás az alapítástól számított 18 hónap múlva esedékes. Ha Önnek pl. van 150 bizonylata az első gazdálkodó évben akkor a 16. hónap valamelyik napján Ön lekönyveli az évet. Erre egy nap bőven elegendő! Abból mi majd készítünk egy formailag minden igényt kielégitő account -ot és beadjuk a hivatalnak.

Ha több bizonylata van és havi vagy heti rendszerességgel szükséges nyilvántartani a ki- és befizetéseket, akkor nyilván azt is megteheti . Menetközben a tanácsadónk a rendelkezésére áll a korábban már említett havi díj ellenében.

Ha ennél is több bizonylata van, és kénytelen valakit foglalkoztatni annak érdekében, hogy a bizonylatok rendben legyenek, akkor nekünk is azt kellene tennünk. Sokkal olcsóbban jön ki, ha Ön alkalmaz erre a feladatra valakit Magyarországon, mintha mi tennénk ugyanezt itt Angliában. Ráadásul mi még hasznot is tennénk rá. Ha ragaszkodik hozzá, és azt szeretné, hogy a mi munkatársunk végezze ezt a munkát, természetesen a legnagyobb örömmel megtesszük!

A gyakorlatban inkább egy szoftver segítségével mérjük, hogy az angol „accountant” mennyi időt tölt az adott cég bevallási munkálataival, és ezt az összeget számlázzuk tovább az ügyfeleinknek.
A legidőigényesebb részét a munkának, vagyis a record keeping feladatokat pedig Önre vagy munkatársára hagyjuk. Így azt az időt is megtakarítjuk, amit azzal töltenénk, hogy az Ön által küldött bizonylatok közül kibogarásszuk, mi micsoda. Ráadásul mindezt jó drága (magunk közt szólva nem is túl hatékony) angol munkaerővel.
Azt gondolom, hogy így egyedülállóan költségkímélő megoldást kínálunk az amúgy is recesszió által sújtott, rendkívül árérzékeny piacon. A rendkívüli árérzékenység gyakran vezet oda, hogy az olcsót választjuk. Ami az esetek nagyon nagy százalékában sajnos igen drága lesz!

Amennyiben havidíjban elosztva szeretné fizetni az accountant által elkészített év végi bevallásokat, havidíjunk 95 GBP/hó.

Köszönöm a megtisztelő figyelmüket!

Egyéb árainkkal vagy további kérdéseikkel kapcsolatban kérem keressenek minket bizalommal a christine@mxoffice.co.uk e-mail címen vagy hívjon minket Skype-on:
Skype